BEDRIJF

 

Onderhoud & BeheerMetaalunie

 

 

Ook al is de ZP-pomp gemaakt van het meest hoogwaardige materiaal, dat betekent niet altijd dat hij zonder er naar om te kijken 15 jaar meegaat. Net zoals je een auto APK laat keuren om hem optimaal te laten functioneren, heeft ook een pomp elk jaar een controle nodig. Door de pomp te beheren en te onderhouden, verlengt men de levensduur en belangrijker nog, levert dit een veel hoger meetbaar rendement, wat dan weer prima is voor het milieu!. En mocht de pomp dan onverwachts toch een keer in storing staan, dan komt onze servicedienst u direct helpen.

ZP biedt u een all-in contractvorm aan voor het onderhoud van uw fontein-, of pompinstallatie. Mits de voorschriften zijn gehandhaafd bent u volledig gedekt voor het vervangen van onderdelen en indien nodig voor de totale vervanging van de pompinstallatie. Uw installatie krijgt zo automatisch de jaarlijkse controles. Fonteininstallaties worden tijdens de vorstperiode bij ons opgeslagen, doorgemeten, gereinigd en aangepast aan de hedendaagse normen. Pompinstallaties die bij ons in onderhoud zijn, genieten altijd voorrang bij een storingsmelding. Deze snelle service komt nog eens extra tot zijn recht doordat alle technische gegevens van de in onderhoud zijnde pompinstallaties bekend zijn bij onze technici. Naast het onderhoud aan eigen installaties is ZP ook ingesteld op het onderhoud aan pompen en pompinstallaties van andere leveranciers. Wij voeren dan wel eerst een 0-meting uit om er zo zeker van te zijn dat de installatie voldoet aan de hoge eisen die ZP zichzelf stelt.

ZP staat voor professionele oplossingen, hoogwaardige en energiezuinige producten, gedegen advies en effectief onderhoud. Vele bedrijven, gemeenten en instellingen vertrouwen voor hun dagelijkse watervoorziening, aanvoer van proceswater en afvoer van afvalwater al sinds 1982 op de diensten van ZP.

ZP levert maatwerk dus hebben wij altijd een passende oplossing voor uw situatie. De referenties op de website geven slechts een indruk van wat ZP-engineering kan construeren met onze standaardproducten als basis en de brede toepassing van onze kennis en mogelijkheden als toevoeging. Neem contact met ons op voor een advies op maat.